Kablosuz Erişim Noktaları Güçlendirme Çalışmaları

Eyl 10, 2013

Kampüs genelinde yapılan yenileme ve güçlendirme çalışmalarıyla varolan kablosuz internet erişim noktaları IEEE 802.11n destekleyen cihazlar ile değiştirilmiştir. Uygun görülen noktalara yeni Kablosuz Erişim Noktaları (Access Point) eklenmiştir.

Yaz aylarında yapılan çalışmalar ile birlikte ...

• İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Mustafa İnan Merkez Kütüphanesi ve Süleyman Demirel Kültür Merkezinde bulunan kablosuz erişim cihazları yenilenmiş toplam 22 adet kablosuz erişim noktası takılmıştır. Bu çalışmalar sonucunda binalardaki kablosuz erişim hızı arttırılmıştır.
  • İTÜ Ayazağa Kız Yurtlarına 10 adet kablosuz erişim noktası takılmıştır.
  • Gümüşsuyu kız öğrenci yurtlarına 2 adet kablosuz erişim noktası takılmıştır.
  • Fen Edebiyat Fakültesi, İşletme Fakültesi, Kimya Metalurji Fakültesi ve Rektörlük Binasına toplam 8 adet kablosuz erişim noktası takılmıştır.